Bemutatkozás

Az AST SE edzőterme éve működik a XV. kerületi Árendás köz 4-6. szám alatt. Az elsők közt nyitottunk meg a régióban ebben a sportágban. Fitnessel és testépítéssel foglalkozunk, ennek megfelelően az izometrikus-és cardio gépeket, szabad súlyokat egyaránt megtalálod nálunk.

Működésünk alatt nagy tapasztalatra tettünk szert az alakformálás területén, ezért ha minket választasz számos olyan gyakorlati tanáccsal tudunk ellátni Téged, amellyel rövidebb idő alatt eredményesebben tudod elérni a célodat.

A gépeket három teremben helyeztük el, amelyek egymásból nyílnak. Ennek köszönhetően az edzésedet barátságos légkörben tudod elvégezni. A termet saját időbeosztásod szerint használhatod hétköznap 7-22-ig, hétvégén pedig 9-17-ig.

Ha tagságit váltasz, ingyen megírjuk az edzéstervedet és segítünk a táplálkozásod összeállításában is. Ha még sosem jártál edző teremben, és nálunk akarsz elkezdeni sportolni, szívesen megmutatjuk a gépek használatát és kérésed szerint ellátunk az edzésedhez szükséges információkkal. Eddigi munkánk eredménye számos magyar, Európa-és világbajnok sportoló fitness, testépítés sportágakban.

A legfontosabb feladatunknak azonban a mai napig azt tarjuk, hogy segítséget nyújtsunk Neked és a hozzád hasonló sportolni vágyónak hogy izmosodj, lefogyj, jobb kondíciód legyen vagy egyszerűen csak megőrizd az egészséged!

Reméljük, hamarosan üdvözölhetünk a tagjaink között!